Vælg en side

FAQ

Hvornår ligger rusturen?

Rusturen ligger fra d. 19. til 25. august, og det hele starter kl. 08.50 med forskellige aktiviteter på Panum, forud for at vi tager bussen klokken enten 12 eller 13 og til 7 forskellige destinationer, 7 forskellige rusturer. 

Hvordan finder jeg mit hold?

Hvis du ikke kender dit holdnummer, kan du logge ind på kunet.ku.dk. Under “Selvbetjening” findes “Indskrivninger, undervisning og eksamen”, under “Undervisning”, findes “Vis til- og afmeldinger”. Her finder du dit kursus, hvor der står hvor du er holdsat.
I dit holdnavn står der også et A eller B, men disse har ikke betydning for, hvilken tur du skal på. Altså er hold 101A og 101B på samme hold. Man skal forholde sig til, om man er sommerstart eller vinterstart.

Kan du fortsat ikke finde dit holdnummer, bedes du kontakte SUND studieinformation på enten vejledning@sund.ku.dk eller 35323000

Hvordan tilmelder jeg mig rusturen?

Det koster 700 kr. + 30 kr. i gebyrer at komme med på rustur. Du tilmelder og betaler ved at trykke på “Tilmeld dig” ovenfor.

Hvor skal jeg møde henne?
Vi mødes i Mærsktårnet ved den store trappe.

Adresse: Blegdamsvej 3B, 2200 København N

Skal jeg selv have drikkevarer med?

Nej da ! Vi sørger for, at der er sodavand, øl og cider tilgængelig. Disse er dog ikke inkluderet i prisen for rusturen. Vi afregner på hjemrejsedagen og er rigtigt glade for MobilePay. Såfremt du ikke har MobilePay kan du tage kontanter med – det plejer at blive mellem 500-1000 kr. for hele rusturen.

Hvad skal jeg have med i tasken?

Vi anbefaler, at du pakker følgende:
– Hovedpude, sovepose og lagen eller andet, man kan sove med.
– Husk det essentielle: Viskestykke, karklude, sølvpapir og sorte sække
– Tøj til de fleste formål: Varmt, festligt, gøglet (desto mere fjollet, desto bedre!), festligt tøj til alt slags vejr (husk at tjekke vejrudsigten, miv)
– Toiletsager.
– En madpakke til busturen.
– Dit gode humør!

Desuden kommer der specifikke pakkelister for hver rustur. Se denne under “invitationer”, når denne side bliver tilgængelig i midten af august.

 

Jeg er bekymret for, at rusturen ikke er for mig.

Vi har fuld forståelse for, at rusturen kan være overvældende. Vi sørger for, at rusturen bliver en kombination af faglige, sociale og festlige aktiviteter. Der er altid fokus på ikke at overskride hinandens grænser og skabe et trygt rum. Derudover er der altid en ædru rusvejleder (selv i de sene timer) og alkoholfrie alternativer til vores aktiviteter. Desuden er det først tilladt at drikke alkohol efter kl. 17.00.

Andre spørgsmål?
Hvis du ikke har fundet svar på dit spørgsmål, kan du fange os på:
– rusturen@gmail.com
– 42 28 99 88 (Anna)